11 november 2021: workshopavond voor leerlingen en ouders/verzorgers

Naast de pluslessen zorgt deze avond ervoor dat je een goed beeld krijgt van onze school. Vragen als “Wat heb je nu aan Latijn?”, “wat houdt ‘Geo Future School’ in?”, “Wat doe je bij Drama?” en “Wat leer je bij filosofie?” zullen zeker beantwoord worden. Maar misschien heb je ook wel hele andere vragen voor ons. Grijp je kans en kom deze avond met één van je ouders/verzorgers naar Hét Gymnasium. Hoe ziet de avond eruit?

Om 19.00 uur starten we met een centrale opening in de aula door de rector, de heer Abrahamse.

Na uitleg van het verdere programma laten twee eersteklassers zien hoe hun schooldag er uit ziet. Aan de hand van een aantal foto’s nemen ze jullie mee.

Een muzikaal intermezzo van één van onze eersteklassers zal niet ontbreken.

Vervolgens gaan we uiteen. Er zijn workshops voor ouders/verzorgers en workshops voor leerlingen. Er zijn twee rondes waarbij er elke ronde uit de volgende workshops gekozen kan worden:

Workshops voor leerlingen:

Dit zijn andere workshops dan de pluslessen in de doe-maand:

• Klassieke talen
  • Drama
  • Filosofie

Workshops voor ouders/verzorgers:

• Geo Future School
  • Talent(ontwikkeling)
  • Klassieke talen
  • Versterkt Engels
  • Filosofie

Tussen de twee rondes met workshops is er een korte pauze met koffie, thee en frisdrank.

Om 20.40 uur komen we allemaal weer bijeen in de aula. Dhr. Hudepohl, afdelingsleider klas 1 & 2 bekijkt samen met jullie welke vragen er nog zijn. Tegen 21.00 uur sluiten we de avond af in de hoop en verwachting dat iedereen een goed beeld van de school gekregen heeft.

De leerlingen krijgen een kleine verrassing mee.

Je hoeft je voor deze avond niet aan te melden, iedereen is welkom!

Let op: het Corona-virus is nog niet verdwenen en wij willen deze avond uiteraard veilig laten verlopen. Daarvoor hebben we een extra regel om de school binnen te mogen komen. Bij de ingang maken wij gebruik van ‘Testen voor Toegang’. Dit geldt voor de ouders/verzorgers die mee komen. Die zal dus een geldige QR-code moeten kunnen tonen om naar binnen te mogen.

Uiteraard hopen wij en gaan wij er vanuit dat iedereen dit zal begrijpen/respecteren.