Aanmelden

Eureka, je gaat je aanmelden!

Archimedes, een Griekse uitvinder en genie, riep dit ook: Eureka! Zittend in bad ontdekte hij het volumeverplaatsingseffect, inmiddels bekend als ‘de wet van Archimedes’. Het komt vast nog voorbij als je het vak natuurkunde krijgt. Sindsdien is dit de uitroep van iemand die net een moeilijke vraag heeft opgelost. En zo kan het voor jou ook voelen, als je jouw keuze voor een school in het voortgezet onderwijs hebt gemaakt.

Aanmelden voor de eerste klas kan tot 1 april 2024

  • Wil jij je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? Stuur dan een mail naar [email protected]. We sturen je zo snel mogelijk een formulier toe. 
  • Alleen bij speciale omstandigheden (zoals een verhuizing) kun je je nog aanmelden na 1 april a.s. Stuur dan ook een mail naar [email protected].

Toelating op onze school

Als jij je voor 1 april hebt aangemeld krijg je in mei te horen of je bent toegelaten op onze school. We hanteren voor de toelating één criterium: een VWO-advies van de basisschool. Bij een havo/vwo-advies word je toegelaten als de basisschool er ook achter kan staan.

Kennismakingsmiddag

Op 26 juni 2024 kom jij samen met je klasgenoten en alle andere nieuwe brugklasleerlingen op school om kennis te maken met elkaar en je mentor.

Vragen?

Als je vragen hebt, kunnen jij en je ouders altijd contact opnemen. Dit kan telefonisch via 055 -521 30 24, of per mail: [email protected].