Home > Aanmelden

Hoe verloopt het aanmelden voor het voortgezet onderwijs?
Wanneer je een school in het voortgezet onderwijs hebt gekozen, gaat de aanmelding vaak via je leerkracht in groep 8. Die verzamelt de formulieren en stuurt ze naar de scholen. Naast het aanmeldformulier ontvangen wij het advies van de basisschool. De leerkracht van groep 8 kent de leerlingen goed en dit advies vinden wij erg belangrijk.

In mei volgt dan een bericht over je aanmelding, dit ontvang je rechtstreeks van onze school en dus niet via de basisschool. Uiteraard krijgt de bassischool ook bericht over je aanmelding. De meeste basisscholen hebben de aanmeldingsformulieren voor je klaarliggen. Je kunt ook het aanmeldingsformulier op deze pagina downloaden.

Als je vragen hebt, kunnen jij en je ouders altijd contact opnemen.
Dit kan via 055 -521 30 24, je kunt vragen naar de afdelingsleider klas 1 en 2, de heer Erwin Hudepohl.

Klik op het formulier om te downloaden.