Home > Agenda > Lustrum: musical Narcissus

Lustrum: musical Narcissus

21 september 2018, van 20:00 tot 21:30

Voor leerlingen, oud-leerlingen, familie en vrienden van alle leerlingen en belangstellenden:

Wij als toneelgroep van het Gymnasium Apeldoorn hebben voor het 105-jarig bestaan van onze prachtige school een toneelstuk voorbereid. Niet zomaar een toneelstuk, nee, wij hebben de befaamde mythe ‘Narcissus’ in ons eigen jasje gestoken en hebben het hele jaar de handen uit de mouwen van dit jasje gestoken om de voorstelling opvoer-klaar te maken.

Verschillende verhaallijnen omtrent de mythe kome samen in een slot vol mysterie en verwarring. De kijker wordt meegesleept in het bijzondere verhaal van ‘de jongen die voor zichzelf viel’. Ook de psychologische kant van de mythe wordt in het licht van de toneellampen uitgebeeld.

Freud neemt zijn langverwachte rol van docent aan, voor een docent nota bene. De goden verdwijnen ook niet van de kaart, want waar het koor plaats maakt nemen ook de goden de touwtjes in handen, misschien zelfs wel uit handen.

Het belooft een spektakel te worden, vol emotie en mysterie, maar ook liefde, geluk en humor. Dit wilt u niet missen!

Vrijdag 21 en zaterdag 22 september in de schouwburg van Apeldoorn. ‘Narcissus’!

Kaartjes kosten 5 euro per stuk en zijn van 10 tot en met 20 september 2018 in de grote pauze verkrijgbaar in de gang voor de aula van school.