DOE-middag pluslessen

De beste ervaring om de school écht te leren kennen!

Ben je benieuwd naar de vakken bij ons op school en wil jij weten hoe een schooldag op het Gymnasium eruitziet? Kom dan in de DOE-maand naar onze pluslessen. De manier om het Gymnasium Apeldoorn écht te leren kennen. Tijdens de doe-middag ontdek je wat Geo Future onderwijs is en ervaar je hoe het op de middelbare school gaat. Niet alleen in de les, maar ook om bijvoorbeeld van lokaal naar lokaal te gaan. Daar word je uiteraard bij geholpen, dus wees niet bang dat je de weg niet gaat vinden. Voel je alvast even ‘part of the family’. Kom je ook?

Wat gaan we doen op de DOE-middag pluslessen?

Elke DOE-middag kun je kiezen uit drie verschillende programma’s:

  • Programma 1: een combinatie van Latijn en het project ‘aardige lijnen naar de toekomst’
  • Programma 2: een combinatie van Science (Klein, kleiner, kleinst; de wereld achter ons dagelijks leven) en het project ‘Verschuif de datum van jouw ‘Personal Overshoot Day!’
  • Programma 3: een combinatie van Grieks en Science (Experimenten voor de “thuis-wetenschapper”)

In elk programma kom je meer te weten over ons Geo Future Onderwijs. Als je wilt kun je natuurlijk ook aan alle drie de programma’s meedoen op drie verschillende woensdagmiddagen!

Alle DOE-middagen beginnen om 14.30 uur en duren tot 16.30 uur. Vanaf 14.15 uur ben je welkom in de aula, Kastanjelaan 17.
Als je ouders je komen brengen mogen ze mee naar binnen. Er staat een kopje koffie of thee klaar en als ze willen kunnen ze in de aula op je wachten.

Wanneer:Elke woensdag in november (1, 8, 15, 22, 29 november 2023)
Hoe laat:14.30-16.30 uur
Waar:Gymnasium Apeldoorn
Voor wie:Alle kinderen in groep 8

Je kunt op 29 november nog meedoen aan programma 1 of 2. Wil je in dat geval een mail sturen naar [email protected] ? We nemen dan contact met je op. Geef je in je mail aan of je programma 1 of 2 wilt volgen?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je mag deze mailen naar [email protected]