DOE-middag pluslessen

De beste ervaring om de school écht te leren kennen!

Ben je benieuwd naar de vakken bij ons op school en wil jij weten hoe een schooldag op het Gymnasium eruitziet? Kom dan in de DOE-maand naar onze pluslessen. De manier om het Gymnasium Apeldoorn écht te leren kennen. Tijdens onze pluslessen ontdek je wat Geo Future onderwijs is en ervaar je hoe het op de middelbare school gaat. Niet alleen in de les, maar ook om bijvoorbeeld van lokaal naar lokaal te gaan. Daar word je uiteraard bij geholpen, dus wees niet bang dat je de weg niet gaat vinden. Voel je alvast even ‘part of the family’. Kom je ook? Vanaf woensdag 12 oktober kun je je inschrijven voor onze DOE-dagen!

Wanneer:Elke woensdag in november (2, 9, 16, 23 en 30 november 2022)
Hoe laat:14.30-16.30 uur
Waar:Gymnasium Apeldoorn
Voor wie:Alle kinderen in groep 8

Programma DOE-middag pluslessen

Er zijn drie verschillende programma’s waaruit je kunt kiezen:

  • een combinatie van Latijn en het project ‘Groene adviesvangers’
  • een combinatie van Science (Klein, kleiner, kleinst; de wereld achter ons dagelijks leven) en het project ‘Verschuif de datum van jouw ‘Personal Overshoot Day!’
  • een combinatie van Grieks en Science (Experimenten voor de “thuis-wetenschapper”)

Elk programma vertelt je iets over ons GeoFuture onderwijs. Hieronder kies je welk programma je wanneer wilt doen. Als je wilt kun je aan alle drie de programma’s meedoen op drie verschillende DOE-middagen!

Alle DOE-middagen beginnen om 14.30 uur en duren tot 16.30 uur. Vanaf 14.15 uur ben je welkom in de aula, Kastanjelaan 17.
Als je ouders je komen brengen mogen ze mee naar binnen. Er staat een kopje koffie of thee klaar en als ze willen kunnen ze in de aula op je wachten.

Vanaf woensdag 12 oktober kun je je hieronder inschrijven
voor onze DOE-middag pluslessen. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je mag deze mailen naar [email protected]