Een sportieve kennismaking

Ali Hamza: de kennismakingsdagen zijn super belangrijk om mensen uit je klas te leren kennen!

Een nieuwe school is altijd wennen. Ali Hamza vond de eerste schooldag best spannend. Na een paar dagen werd het al minder spannend en na de kennismakingsdagen was dat gevoel helemaal weg.
Tijdens twee intensieve dagen hebben de leerlingen in klas 1 hun nieuwe klasgenoten goed leren kennen. Als eerste stond een zeskamp op het programma met een stormbaan, touwtrekken, reuze twister, blokstapelen, gekoppeld zaklopen en een rodeostier. Vervolgens vertrokken de leerlingen op de fiets naar Malkander om te zwemmen. De volgende dag ging het per kano van Loenen naar Apeldoorn, een pittige tocht waarbij de kano ook nog uit het water getild moest worden om de Marchantstraat over te steken. Als afsluiter volgde nog een gezellige barbecue op school.