Home > Informatie groep 8

Informatie groep 8

Groep 8 leerlingen en ouders van groep 7/8 leerlingen gaan in de periode van eind september tot en met begin maart op zoek naar de juiste school voor het voortgezet onderwijs. Een school die bij je past. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het Gymnasium Apeldoorn?

In november zijn er weer doe-middagen. Klik hier om je aan te melden voor de 8+ lessen tijdens de doe-middagen.

Op donderdag 7 december 2017 hebben we een informatie- en workshopavond. En op woensdag 31 januari 2018 is onze open dag. Kun je niet wachten? Maak dan een afspraak met de afdelingsleider Erwin Hudepohl (e.hudepohl@gymnasiumapeldoorn.nl) om langs te komen.

Op onze school hebben we een paar vakken die we jullie zeker onder de aandacht willen brengen. Vakken die onze school toch wel een beetje bijzonder maken. Daarbij kun je denken aan:

Heb je ons nieuwe magazine al gezien? Een interactief magazine waarin je alles kunt lezen over onze school.
Het komt te liggen op de basisscholen en wordt uitgedeeld op de onderwijsmarkten.  Je kunt het hier nu al bekijken: