Home > Informatie groep 7 en 8

Informatie groep 7 en 8

Heb je de open dag gemist? Op 16 en 25 januari is er een extra rondleiding. klik hier om je aan te melden.

Op 7 februari aanstaande is er een informatieavond op het Gymnasium Apeldoorn over onderwijsontwikkeling.
Tijdens deze avond gaan wij met u in gesprek over allerlei facetten die momenteel spelen in het onderwijs. Denk daarbij aan vragen als:

• Wat wil het Gymnasium Apeldoorn bereiken met het onderwijs dat zij aanbiedt?
  • Wat betekent dit nu en in de toekomst voor de lessen, het rooster en de ruimte die leerlingen krijgen?
  • Welk maatwerk biedt de school?
  • De school profileert zich als BegaafheidsProfielSchool en GeoFutureSchool, wat houdt dit dan in?
  • Hoe belangrijk is het taalonderwijs?

Een deel van de avond wordt u ook zelf aan het werk gezet.
Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van de laatste vragen die nog spelen, voordat u de juiste schoolkeuze kunt maken.
De avond start om 19.00 uur in de aula van de school en we verwachten tegen 20.45 uur af te sluiten.
Het is aan u of u deze avond uw zoon/dochter meeneemt.

Graag zie we jullie op 7 februari aanstaande!

Op onze school hebben we een paar vakken die we jullie zeker onder de aandacht willen brengen. Vakken die onze school toch wel een beetje bijzonder maken. Daarbij kun je denken aan:

Heb je ons magazine al gezien? Een interactief magazine waarin je alles kunt lezen over onze school!