Home > Informatie groep 8 > Donderdag 7 december 2017 van 19:00 – 21:15: informatie- en workshopavond!

Donderdag 7 december 2017 van 19:00 – 21:15: informatie- en workshopavond!

Zo ontdek jij het Gymnasium Apeldoorn.

Waarom krijg je op het Gymnasium Apeldoorn filosofieles? Wat heb je aan Grieks en Latijn? Waarom zijn tekenen en drama eigenlijk zo belangrijk? Wat is er zo speciaal aan versterkt Engels? Wat doet je mentor en waar zijn die leerlingbegeleiders uit klas 5 eigenlijk voor? Je ontdekt het tijdens de workshops op donderdag 7 december a.s.

Deze avond mag je niet missen! Je ontdekt er niet alleen van alles over de vakken, de docenten en andere leerlingen. Je ontdekt ook of je je thuis voelt bij ons op school. Want dat is net zo belangrijk als goed les krijgen!

En terwijl jij allemaal leuke workshops volgt, luisteren je ouders naar allerlei presentaties in de zaal. Over dingen die ouders belangrijk vinden.

Komen jullie samen het Gymnasium ontdekken?

De avond begint om 19:00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Wil je alvast een voorproefje nemen? bekijk het filmpje:

Zie ook

Open dag