Hoera, de open dag op 9 maart gaat door!

Weet jij al naar welke middelbare school je straks gaat?

We kunnen ons voorstellen dat het in deze tijd lastig is om een schoolkeuze te maken.

Omdat we het belangrijk vinden dat jij een goede schoolkeuze kunt maken, organiseren we op 9 maart voor kinderen uit groep 8 een rondleiding van precies één uur.

Om ervoor te zorgen dat we genoeg afstand kunnen houden, vragen we je om je vooraf aan te melden voor een rondleiding in een specifiek tijdsblok. Aanmelden kan vanaf 11 februari via de site VO-apeldoorn.nl.

Helaas kunnen je ouder(s)/verzorger(s), je zusje, broertje of ander gezinslid niet mee komen. Zij kunnen online met ons kennismaken in de virtuele tour. Victor en Margot nemen je mee door alle gebouwen van Hét Gymnasium. Onderweg kom je filmpjes en informatie over onze school tegen.