Home > Nieuws > 8+ lessen: Doemiddag groep 8

8+ lessen: Doemiddag groep 8

maandag 11 september 2017

Heb jij zin om iets bij te leren? Wil jij Gymnasium Apeldoorn echt leren kennen?
Kun je niet tot september volgend jaar wachten? Twijfel je nog over je schoolkeuze?
Wil je kennismaken met klassieke talen?

Geef je dan nu op voor de 8+-lessen tijdens één of meerdere doe-middagen en ontdek of Gymnasium Apeldoorn bij je past!

Wil je onderzoeken of onze school echt iets voor jou is? Dan kun je in november 2017 op drie woensdagmiddagen lessen bij ons volgen. Dit zijn niet de gewone lessen die de eersteklassers volgen, maar speciale lessen over speciale onderwerpen. Zo vaak je wilt! Wil je vaker komen? Geen probleem! Je kunt je inschrijven voor meerdere woensdagen. Uiteraard mag je als groep 7-leerling ook meedoen!

Klik hier om te zien welke lessen we aanbieden. Elke woensdag (1 november, 15 november, 29 november) kun je dus een andere serie volgen als je wilt. Als jij ’s middags enkele lessen bij ons volgt, kunnen je ouders uiteraard op onze school blijven. Na een kop koffie of thee kunnen ze vragen stellen over de school en een rondleiding krijgen.

• Veilig Honk 2017