Home > Nieuws > AVOO en VOG organiseren onderwijsbanenmarkt

AVOO en VOG organiseren onderwijsbanenmarkt

zaterdag 5 maart 2016

Op woensdag 13 april aanstaande organiseren de stichting AVOO en de Veluwse Onderwijsgroep een gezamenlijke onderwijsbanenmarkt. De onderwijsbanenmarkt is bedoeld voor (bijna) bevoegde docenten en hbo’ers/wo’ers die zich oriënteren op werken in het voortgezet onderwijs. Het doel van de onderwijsbanenmarkt is mensen goed te informeren over de (on-)mogelijkheden van werken in het voortgezet onderwijs. Veel mensen die nadenken over een carrièreswitch lopen met vragen rond en de scholen vinden het belangrijk deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarnaast willen de scholen graag kennismaken met (bijna) bevoegde docenten voor actuele en te verwachten vacatures.

Alle scholen van de Stichting AVOO en de Veluwse Onderwijsgroep presenteren zich tijdens de onderwijsbanenmarkt. Daarnaast doen mee: AOC Oost Twello, Isendoorn College Warnsveld, RSG Slingerbos/Levant Harderwijk en RSG Noord Oost-Veluwe uit Epe.

De onderwijsbanenmarkt wordt gehouden op woensdag 13 april van 15.30 – 18.30 uur in de aula van het Veluws College Mheenpark, Zilverschoon 43 in Apeldoorn.

Meer informatie en aanmelden via www.onderwijsbanenmarkt-apeldoorn.nl