Home > Nieuws > Cambridge diploma uitreikingen

Cambridge diploma uitreikingen

vrijdag 7 oktober 2016

Op vrijdag 30 september hebben alle leerlingen uit klas 6 die vorig jaar hun Advanced Certificate gehaald hebben, hun certificate in ontvangst mogen nemen.
Ook zijn er twee leerlingen uit klas 6 en twee oud-leerlingen die hun Proficiency Certificate hebben behaald. Dit is het hoogst haalbare certificate en het behaalde niveau staat gelijk aan een near-native niveau van de Engelse taal. Iets om zeer trots op te zijn.
Op 7 oktober heeft de uitreiking van de First Certificates plaatsgevonden, 80 leerlingen hebben het diploma in ontvangst mogen nemen. Het behalen van het First Certificate wil zeggen dat een leerling de Engelse taal op B2 niveau volgens het ERK beheerst. Een eerste stap in de richting wanneer een leerling besluit om een studie in het Engels te gaan volgen of op in het buitenland een studie te gaan volgen. Allemaal van harte gefeliciteerd!