Home > Nieuws > De Sportiefste Leerling van Apeldoorn

De Sportiefste Leerling van Apeldoorn

maandag 14 maart 2016

Op donderdag 10 maart 2016 mochten er weer 4 van onze leerlingen uit klas 3 meedoen aan de Sportiefste Leerling, namelijk Floor Ancher, Manon Kruk, Kjell Wagener en Stijn van der Wijk. Dit keer werd het gehouden op de KSG, aangezien zij vorig jaar gewonnen hadden. Na een leuke opening konden we dan echt beginnen met de eerste vier onderdelen; Darten, Boogschieten, Trial en Sportklimmen. Het was soms even wachten op je beurt, maar eenmaal aan de beurt werd er erg fanatiek gesport. Mooi om te zien hoe alle leerlingen deze relatief nieuwe activiteiten oppakten en ermee aan de slag gingen. Om 12.00u kregen we een heerlijke lunch, om weer wat extra energie op te doen voor het middagprogramma. Ook hier weer 4 onderdelen; Waveboarden, Golf, Bubbelvoetbal en Schermen. Onze leerlingen hebben fantastisch hun best gedaan en zijn als team 2e geworden bij Golf. Daarnaast is Stijn individueel 3e geworden bij het Schermen en zelfs 2e overall, net achter een leerling van Sprengeloo.  Al met al een leuke sportieve dag en een mooie prestatie. Floor, Manon, Kjell en Stijn, goed gedaan! Klik hier voor het artikel in de Stentor.