Home > Nieuws > Exam Preparation Centre

Exam Preparation Centre

maandag 3 april 2017

Sinds 2014 mogen wij ons een Cambridge Exam Preparation Centre noemen, omdat wij jaarlijks meer dan honderd Cambridge kandidaten registreren voor het First Certificate en het Advanced Exam.
The British Council, de organisator van de Cambridge Exams, neemt jaarlijks bovengenoemde examens bij ons of op een van de AVOO-scholen (de KSG of het Edison College) af. De samenwerking tussen de ‘exams manager’ van de British Council en de examencoördinator vanuit school is hierbij cruciaal. Zij zorgen ervoor dat de registratie secuur gedaan wordt en dat de afname van het grote aantal examens volgens strenge protocollen verloopt.
Omdat wij, net als The British Council, trots zijn op onze goede samenwerking, hebben wij een bijdrage geleverd aan het voorlichtingsmateriaal van deze organisatie. Via onderstaande link kunt u het filmpje bekijken:
https://www.britishcouncil.nl/about
We hopen de komende jaren nog een zeer prettige samenwerking te mogen ervaren. Ook wanneer we vanaf schooljaar 2018-2019 Advanced en Proficiency examens gaan aanbieden.

 

  • OlympiadeSchool Gymnasium Apeldoorn
  • reanimatie
  • cambridge-english-logo
  • Gymnasium Apeldoorn 2016-2017
  • Gezonde school