Home > Nieuws > Excursie Cambridge klas 1

Excursie Cambridge klas 1

vrijdag 22 april 2016

“Toen we uit de bus naar buiten keken zagen we opeens de King’s Chapel, dit moest dus wel Cambridge zijn… Met z’n allen volgde we de tekenleraar die ons naar het verzamel muurtje bracht; hier moesten we ‘s avonds weer verzamelen. Toen we daarna bij de King’s Chapel binnenstapten keken we onze ogen uit, het was daar zo mooi! Het was super groot en de ramen waren echt geweldig. Eerst mochten we even rondkijken en daarna pakten we onze tekeningen die nu nog bijna helemaal leeg waren, in Nederland hadden we een kader getekend, en hier moesten we de binnenkant tekenen. Ik koos voor het plafond, dit zag er bijzonder uit en mijn tekening waar ik een stukje van het plafond het nagetekend is best goed gelukt.
Toen we naar de volgende plek liepen kwamen we een telefoonhokje tegen. Hier hebben we natuurlijk wel wat foto’s gemaakt. Hoewel we redelijk op tijd weggingen kwamen we toch nog maar net op tijd aan bij het volgende punt, het Sedgwick museum. Dit was een museum met heel veel schilderijen en daar gingen docenten een verhaal bij vertellen.”
Wil je meer lezen over de reis naar Cambridge? Klik dan hier om de blog van Sannah te lezen!