Home > Nieuws > Genomineerd voor de Cleantech Talent Award

Genomineerd voor de Cleantech Talent Award

woensdag 22 mei 2019

Het project ‘De toekomst bestaat uit spraakbesturing‘ van Tom Reuvekamp, Jip Hoogland, Robin Bos en Robert van der Lelie is genomineerd voor de finale van de Cleantech Talent Award 2019!

De Cleantech Talent Award wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door het Cleantech Center in Zutphen. Scholierenteams uit het Voortgezet Onderwijs in Oost-Nederland presenteren hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van duurzame technologie. Op woensdag 29 mei is de finale in de Broodfabriek in Zutphen. De winnaars gaan naar huis met een cheque van 500 euro.

De projecten van de scholieren zijn veelzijdig en sluiten naadloos aan bij de grote vraagstukken van deze tijd. Ze gaan over onderwerpen als stedenbouw in de toekomst, het gebruik van antibiotica, duurzaam energie opwekken, de opkomst van spraakbesturing of de krottenwijken in Bombay.

De finale van de Cleantech Talent Award 2019 vindt plaats op woensdag 29 mei 2019 om 15:30 uur in de Broodfabriek in Zutphen. Publiek is van harte welkom. Toegang is gratis, aanmelden is verplicht en kan via deze link.

  • Olympiadeschool_Gymnasium Apeldoorn
  • reabordjesA4-5-2018.indd
  • Gymnasium Apeldoorn 2016-2017
  • Prep centre logo_CMYK
  • Gezonde school