Home > Nieuws > Onze leerlingen bereiden zich voor op hun toekomst

Onze leerlingen bereiden zich voor op hun toekomst

maandag 12 februari 2018

Om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst, organiseren de drie AVOO-scholen, Gymnasium Apeldoorn, KSG en het Edison College, een studie- en beroepencarrousel. Deze vindt plaats op vrijdag 16 februari 2018 op zowel  het Gymnasium als op de KSG.
Tijdens deze middag bieden ruim 50 bedrijven uit allerlei vakgebieden en diverse opleidingsinstituten workshops aan. Ook is er een uitgebreide studiemarkt waar oud-leerlingen vertellen over hun studiekeuze (WO). Het aanbod is breed en divers. Wij willen met deze middag onze leerlingen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor een vervolgstudie. Op deze interactieve middag kunnen zij ontdekken welk beroep ze leuk vinden, wat bij hen past en welke opleiding daarvoor nodig is. Het is de eerste keer dat AVOO een studie- en beroepencarrousel organiseert.

Wil je nog even nagenieten van onze AVOO-beroepen en -studiemarkt? Kijk hier naar de nieuwsuitzending van RTV