Home > Nieuws > Leerlingen Gymnasium in Apeldoorn in Actie voor COLT!

Leerlingen Gymnasium in Apeldoorn in Actie voor COLT!

maandag 22 mei 2017

Uit de nieuwsbrief COLT:
“Op 31 maart jl. sloot het Gymnasium in Apeldoorn met een grandioze Goede Doelen Dag hun acties voor COLT af. In de twee voorgaande jaren waren zij tijdens de opendagen, de kerst- en voorjaarsactiviteiten al heel actief om geld in te zamelen voor onze onderwijsactiviteiten in Cambodja. Tijdens de Goede Doelen Dag kwamen ruim 600 leerlingen en docenten in actie voor COLT. In de ochtend werden veel sportactiviteiten georganiseerd zoals een voetbal- en hockeytoernooi en een wandeltocht. Daarnaast was de filmmarathon een groot, succes met zes volle lokalen waar studenten tegen betaling samen film konden kijken. Tijdens de lunch werd de kantine omgebouwd tot het COLT restaurant, waar een grote groep leerlingen hun kookkunsten lieten zien en de gasten konden genieten van zelfgemaakte stroopwafels, suikerspinnen, tosties, hamburgers, taart en pizza! In de middag kon men gezellig shoppen bij de vele marktkraampjes. Tot slot was er een spectaculaire veiling, waarbij allerlei items werden geveild, zoals een kunstschilderij van één van de docenten maar ook oude LP’s. Bestuurslid Frida de Boer was samen met vrijwilligers Nel de Boer en Tineke van Asseldonk aanwezig met de COLT souvenirs. In de twee jaar dat het Gymnasium COLT heeft ondersteund, werd inclusief de opbrengst van de Goede Doelen Dag meer dan €8000,- voor ons gemeenschapcentrum ingezameld! Dat is natuurlijk een record bedrag waar we ongelooflijk blij mee zijn. Hiermee kunnen we onze huidige en toekomstige onderwijsprojecten; zoals de gemeenschapsschool, self-helpgroups, volwassenen-onderwijs en de workshops en trainingen, verder gaan opzetten en doorontwikkelen in de komende jaren! Dat betekent veel voor de gemeenschap rondom ons centrum. Alle leerlingen, maar in het bijzonder Sena heel erg bedankt voor jullie/jouw inzet in de afgelopen twee jaar en tijdens de geweldige Goede Doelen Dag.”

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.