Home > Nieuws > Midwintermarathon

Midwintermarathon

zondag 7 februari 2016

Afgelopen zondag,7 februari, hebben we als school meegedaan aan de midwintermarathon. 3 leerlingen hebben de 10 Engelse Mijl gelopen en 48 leerlingen de Acht van Apeldoorn. Sommige lopers waren al een tijdje in training om een mooie prestatie neer te zetten. Andere lopers hadden minder getraind omdat ze al een goede basisconditie hebben vanuit de sport die ze doen. Het blijft bijzonder om in zo’n grote massa van lopers op je eigen manier zo’n loop te beleven. De een doet het rustig aan en geniet van alles wat er langs de kant gebeurt, en de ander is op zichzelf gericht en gaat echt voor een mooie tijd. Op naar volgend jaar met weer een mooi deelnemersaantal en een gezellige sportieve middag.