Home > Nieuws > Prettige feestdagen en een voorspoedig 2019

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2019

donderdag 13 december 2018

Verbonden de wereld in

De missie van onze scholen is de ontplooiing van leerlingen tot goed opgeleide en mondige wereldburgers. Zo gaan onze leerlingen goed toegerust de wereld in, en zo weten ze zich verbonden aan anderen. Zelfbewust, competent en vol vertrouwen en plannen!

De scholen van het Apeldoorns Voortgezet Openbaar Onderwijs zijn gemotiveerd om ook volgend jaar weer hard te werken aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Nieuw in 2019 is dat onze scholen gaan samenwerken onder de vlag van de Veluwse Onderwijsgroep. Die samenwerking betekent een streven naar nog meer kwaliteit. Elke school geeft daaraan inhoud vanuit eigen visie en identiteit – ouders en leerlingen kunnen blijven kiezen uit een rijke schakering van scholen. Wij gaan dus ook ‘verbonden de wereld in’!