Home > Nieuws > Twee finalisten in de aardrijkskunde Olympiade 2018

Twee finalisten in de aardrijkskunde Olympiade 2018

woensdag 16 mei 2018

Mara Hoogendoorn (klas 6) en Joeri van Lunteren (klas 6) hebben de landelijke finale van de aardrijkskunde Olympiade bereikt. Ze behoren hiermee tot de 25 beste leerlingen (ruim 6000 deelnemers in de voorronde) van Nederland. De finale zal plaatsvinden van 6 t/m 8 juni te Velp.

Ook andere leerlingen doen het wederom goed doen in diverse nationale wedstrijden.

Zo behoort Jochem Sluijter (klas 3d) tot één van de 100 beste leerlingen bij de Biologie Olympiade Junior en is hij door naar de volgende ronde!

Het team uit klas 3b ( Marnix Hemler, Storm Jeletich, Ruud Fränzel en Jara Wegerif) dat deelgenomen heeft aan de Onderbouw Wiskunde Dag heeft met hun werkstuk de 2e prijs in de wacht weten te slepen. Waarschijnlijk zal deze prijs binnenkort op school worden uitgereikt.

En tot slot heeft een aantal leerlingen uit klas 3d, Isabelle Westmaas, Joris Stoetman en alweer Jochem Sluijter, deelgenomen aan de dichtwedstrijd Doe Maar Dicht Maar, waarbij hun gedicht is verkozen tot een van de honderd winnaars. Dit betekent dat hun gedicht geplaatst wordt in de dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2018.

Fantastisch natuurlijk, van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties!