Home > Nieuws > Uitwisseling Burlington april 2017

Uitwisseling Burlington april 2017

woensdag 5 april 2017

Van zaterdag 8 april tot en met maandag 17 april zijn de Canadezen weer in Apeldoorn. Acht van onze vierdeklassers ontvangen tezamen met leerlingen en docenten van het Edison College en de KSG 21 leerlingen en 3 docenten uit Burlington, de partnerstad van Apeldoorn.
We hebben die dagen een vol programma, waarin onze cultuur en onze (gezamenlijke) geschiedenis een belangrijke rol speelt.
Op zondag 9 april zal de expositie in Holten van de door Canadese en Nederlandse leerlingen samen gemaakte ‘soldier profiles’ geopend worden. Aansluitend vindt de ceremonie van de herdenking van de bevrijding van de omgeving van Apeldoorn plaats.
Maandag worden we door de burgemeester ontvangen op het stadhuis en ’s middags gaan we fietsen in het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Dinsdag gaan we naar Amsterdam waar we onder andere een bezoek brengen aan het Rijksmuseum en het Anne Frankhuis. Dan volgt een ochtend op school en een creatief/interactief middagprogramma. Donderdag gaan we naar Kamp Vught en het Openluchtmuseum en op vrijdag staat een bezoek aan Paleis het Loo op de planning. Het weekend mogen de gastgezinnen zelf invullen, waarna we op tweede paasdag weer afscheid van elkaar moeten nemen.
Het belooft weer een geweldige uitwisselingsweek te worden!