Open dag

Helaas! Vanwege het coronavirus kunnen we geen open dag of rondleiding op school organiseren.

Maar weet jij al naar welke middelbare school je straks gaat?

Wij vinden het belangrijk dat jij een goede schoolkeuze kunt maken. Misschien heb je al digitaal kennis gemaakt met onze school op de po-vo avond of via de filmpjes van onze workshopavond of heb je onze pluslessen gevolgd. Twijfel je nog welke school bij je past of heb je vragen? We hebben een boekje gemaakt met antwoorden op veelgestelde vragen. Klik op onderstaande link om je naam en adres in te vullen en en je krijgt een informatiepakketje met o.a. het veelgestelde vragen boekje en het nieuwe Gymnasium magazine thuisgestuurd!

Telefonisch spreekuur

Als jij of je ouders graag een individueel gesprek willen, dan is dat uiteraard mogelijk. Elke woensdagmiddag tot en met 31 maart organiseren we tussen 15.00-17.00 uur een telefonisch spreekuur met Erwin Hudepohl, de afdelingsleider van klas 1&2, via telefoonnummer 06 38121439. Het is ook mogelijk om via e-mail [email protected] een terugbelverzoek in te dienen of een individueel gesprek met de ondersteuningscoördinator aan te vragen.

Uiterste aanmelddatum nieuwe leerlingen schuift door naar 1 april 2021

De uiterste aanmelddatum voor nieuwe leerlingen in het voortgezet onderwijs wordt verplaatst van 1 maart naar 1 april 2021. Dit betekent dat jullie langer de tijd hebben om je aan te melden bij de school van je keuze. Groep 8 leerkrachten krijgen met dit uitstel extra tijd om jullie schooladvies te onderbouwen; vanwege corona-maatregelen werd dit bemoeilijkt.
Meld je dus aan vóór 1 april 2021!

Wij zijn een school waar je de kans krijgt om je te ontplooien en om jezelf te zijn. Je mag bij ons zijn wie je bent en wij hopen dat je dat ook voelt tijdens al onze (digitale) bijeenkomsten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jullie een goed beeld van de school krijgen!