Open dag 9 maart 2022

Zit je in groep 8 en kom je ook een kijkje nemen?

We kunnen ons voorstellen dat het in deze tijd lastig is om een schoolkeuze te maken. Misschien heb je al kennis gemaakt met onze school op de workshopavond of heb je onze pluslessen gevolgd maar twijfel je toch nog welke school bij je past. Omdat we het belangrijk vinden dat jij een goede schoolkeuze kunt maken, organiseren we voor kinderen (en hun ouders/verzorgers) uit groep 8 een open dag op 9 maart van 15.00 uur tot 19.00 uur.

Twee leerlingen uit klas 1 en 2 van onze school laten de school zien en beantwoorden al jullie vragen. Zo zie je ons hoofdgebouw, het lichtbruine gebouw, de gymzaal en de Binas-tempel. In de Binas-tempel geven we biologie, natuurkunde en scheikunde, vandaar de naam. Ook ontmoet je docenten en kun je in onze lokalen kijken. Natuurlijk doen we dit allemaal met voldoende afstand.

Tijdens de rondleiding kom je langs verschillende plekken waar je zult ervaren dat we een Geo-Futureschool zijn. We hebben een quiz ‘De klassieken in je stad’, we laten je zien waarom er bij wiskunde een poolbiljart gebruikt wordt, je ziet proefjes in de binas-tempel, er wordt gedebatteerd en we laten je een paar projecten zien zoals ‘Terra Nova’ en ‘Water in Apeldoorn’.

Woon je in Apeldoorn? Kom dan – als het kan – op de fiets. Kom je met de auto dan kun je in de wijk parkeren maar het kan zijn dat je dan iets verder moet lopen naar school, gezien de beperkte parkeergelegenheid.

Wil je al eerder met ons in gesprek?

Dat kan op 2 februari om 19.00 uur. Schrijf je hier in. Het gesprek vindt plaats via Teams. De link ontvang je (per mail) in de dagen voorafgaand aan 2 februari.