Open dag | 27 januari

Helaas! Onze open dag op 13 januari gaat niet door. Vanwege het coronavirus kunnen we helaas geen open dag of rondleiding op school organiseren.

Maar weet jij al naar welke middelbare school je straks gaat?

We kunnen ons voorstellen dat het in deze tijd lastig is om een schoolkeuze te maken. Misschien heb je al digitaal kennis gemaakt met onze school op de po-vo avond of via de filmpjes van onze workshopavond of heb je onze pluslessen gevolgd. Twijfel je toch nog welke school bij je past of heb je nog vragen? Wij vinden het belangrijk dat jij een goede schoolkeuze kunt maken, daarom organiseren we een alternatief voor de open dag / rondleidingen.

Informatiepakket (inclusief Gymnasium magazine) aanvragen

Wil jij meer weten over onze school? We hebben een boekje gemaakt met antwoorden op veelgestelde vragen. Klik op onderstaande link om je naam en adres in te vullen en en je krijgt een informatiepakketje met o.a. het veelgestelde vragen boekje en het nieuwe Gymnasium magazine thuisgestuurd!

In gesprek met onze experts

Op 27 januari kun je de vragen die jij of je ouders nog hebben aan ons stellen. Niet via een mail of via een chat maar live in een Microsoft-Teams gesprek waarbij we elkaar dus ook kunnen zien.
Je hoeft hiervoor geen speciaal appje op je computer te hebben. Op het emailadres dat je opgeeft krijg je op 25 januari een linkje toegestuurd dat je op 27 januari kunt aanklikken.
Tussen 15.00 uur en 18.00 uur komen we dan digitaal bij elkaar in kleine groepjes. Je kan dan alleen online komen, of je ouders komen online of misschien kun je wel samen met je ouders achter de computer.
De gesprekken duren elk maximaal 25 minuten, waarna er 5 minuten wisseltijd is. Elk heel uur en elk half uur start er dus een overleg en als je wilt kun je er meer dan één volgen. Verzamel dus al je vragen die je anders op de open dag / tijdens de rondleiding gesteld zou hebben.

Met wie kun je in gesprek?

Je (of je ouders) kunt je opgeven voor een gesprek met:

• de coördinator talent(ontwikkeling)
  • een docent klassieke talen
  • een mentor klas 1
  • een leerling uit klas 1 of 2
  • de afdelingsleider klas 1&2
  • de rector

Onderaan deze pagina kun je je opgeven voor één of meerdere gesprekken. Als je meer dan één gesprekje wilt krijg je ook meerdere linkjes toegestuurd.

Liever een individueel gesprek?

De gesprekjes gaan in groepjes. Willen je ouders graag een individueel gesprek met de afdelingsleider van klas 1&2, Erwin Hudepohl, dan kan dat natuurlijk ook. Op de volgende woensdagen (6 jan – 13 jan – 3 feb – 10 feb en 17 feb) is hij elke middag tussen 15.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 06 38121439.
Uiteraard mogen je ouders ook een mail sturen naar [email protected] met de vraag of hij hen terug wil bellen.
Ook als je ouders een individueel gesprek willen met de ondersteuningscoördinator kunnen ze dit bij Erwin Hudepohl aangeven. Je ouders worden dan teruggebeld.

We gaan er hoe dan ook voor zorgen dat jij en je ouders een goed beeld krijgen van de school.

Inschrijfformulier online gesprekken met experts op 27 januari 2021

• Als uw zoon/dochter apart van u wil deelnemen aan een gesprek met alleen leerlingen is hiervoor een tweede e-mailadres nodig.
  • Inschrijven is mogelijk voor maximaal 4 gesprekken van 25 minuten. Voor elk gesprek ontvangt u/je een aparte link.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.