Home > Open dag

Open dag

Woensdag 15 januari 2020 van 15.00 tot 19.00 uur

Misschien ben jij naar de Plus-lessen in de doe-maand geweest, zijn jij en je ouders naar de informatie- en workshopavond geweest en heb je wel het gevoel: het Gymnasium is echt mijn school!
Om daar zeker van te zijn is het goed om ook op onze open dag te komen kijken. Tijdens de open dag ontmoet je alle leraren en andere personeelsleden van de school.
Natuurlijk zijn je ouders ook welkom en als je kleine broertje of zusje mee komt, dan hebben we daar uiteraard opvang voor geregeld. Jij kunt dan samen met je ouders rustig door de school lopen en al je vragen stellen die je misschien nog hebt.
Bij mooi weer kom je misschien wel op de fiets, maar mocht je verder van school af wonen, dan zorgen wij uiteraard voor voldoende parkeerplaatsen. Er zullen uiteraard parkeerwachten zijn die jullie de weg wijzen.

Bij binnenkomst in het hoofdgebouw of in het andere gebouw krijg je een plattegrond. Uiteraard kun je ook rondgeleid worden door een eerste- of tweedeklasser. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de gasten van onze open dag dat erg leuk vinden. Je krijgt van hen alles te horen over de school en over de leraren. Op de open dag zie je niet alleen alle leraren en kun je niet alleen zien hoe alle vakken gegeven worden, je krijgt ook meer te weten over de begeleiding op onze school. Je krijgt te horen waarom wij naast de mentor ook twee bovenbouwers aan een eerste klas koppelen, dat zijn vijfdeklassers die jullie door het eerste jaar heen helpen. Uiteraard krijg je ook meer te zien en te horen over de excursies en uitwisselingen naar het buitenland, over de toneelgroep op school en over de leerlingenvereniging AGB die alle feesten organiseert.

Onze open dag is van 15.00 uur tot 19.00 uur.
Op onze school hebben we een paar vakken die we jullie zeker onder de aandacht willen brengen. Vakken die onze school toch wel een beetje bijzonder maken. Daarbij kun je denken aan:

Hopelijk heb je aan het eind van de open dag een goed beeld van de school!