Kom ons helpen!

Als Geo Future School richten we ons op de kennis, houding en vaardigheden die nodig zijn om mee te doen in onze samenleving. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders die kennis en enthousiasme willen delen. Vindt u het leuk om een bijdrage leveren aan onze school? Denk bijvoorbeeld aan:

  • ICT- of vakondersteuning
  • hulp in de mediatheek
  • bemensen van een stiltelokaal
  • het geven van een gastles of workshop
  • hulp bij het lustrum

Laat het ons weten via e-mail: [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Maarten is vader van twee leerlingen op onze school. Hij heeft na de meivakantie extra ondersteuning gegeven aan leerlingen uit 5VWO voor wiskunde A & B. Dat was een succes en we zijn blij dat Maarten komend jaar de eindexamenleerlingen wiskunde B komt ondersteunen.

“Ik wilde al langer een bijdrage leveren. Leerlingbegeleiding is erg leuk om te doen. Ik vind het ook belangrijk dat leerlingen met minder financiële middelen toegang hebben tot extra hulp. Gedurende vier weken heb ik 2x per week een uur met leerlingen samengewerkt aan het verbeteren van wiskundige vaardigheden. Ik heb gemerkt dat de leerlingen mijn hulp zeer waarderen. Ze vonden het prettig dat er wat meer tijd was om lastige opgaven uit te werken dan in een normale les. En er was veel gelegenheid voor eigen inbreng.”

Check nl_math_bee op Insta. Hier staan uitgewerkte examenopgaven, komend schooljaar volgen er meer.