Schoolgids

Corona/Covid19

Het is een tijd waarin wij uiterst zorgvuldig en creatief zijn in hoe ons onderwijs te organiseren. Hierbij vragen wij van iedereen alle medewerking! Bovenal omwille van ieders gezondheid en ook om ondanks alles een fijn contact met elkaar te waarborgen. Via deze pagina en persoonlijke e-mailberichten informeren wij u steeds over de meest actuele informatie. U kunt ook kijken op de website van de rijksoverheid.

Contactpersoon

Neem bij coronagerelateerde vragen contact op met Erwin Hudepohl (afdelingsleider) via 06 38 12 14 39 of [email protected]

Gezondheidsklachten

De meest voorkomende coronaklachten zijn:

  • Verkoudheidsklachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn.
  • (licht) hoesten.
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).
  • Kortademigheid/benauwdheid.
  • Verhoging óf koorts boven de 38 graden.

Heeft uw zoon of dochter een van deze klachten? Houd uw kind dan thuis en laat uw kind testen bij de GGD.

Informatie met betrekking tot de vakantie:

  • Iedereen die op vakantie wil naar het buitenland, wordt geadviseerd om eerst het reisadvies voor dat land te controleren op nederlandwereldwijd.nl. Het wordt afgeraden om naar ‘oranje landen’ te gaan en voor ‘rode landen’ geldt een negatief reisadvies. Wie toch terugkomt uit een oranje of rood land wordt dringend geadviseerd 14 dagen in quarantaine te gaan.
  • Ouders, docenten en kinderen boven de 12 jaar moeten na een vakantie in een oranje of rood land 14 dagen thuisblijven. Zij mogen dan niet op school komen. Bij kinderen tot en met 12 jaar speelt besmetting met COVID-19 nauwelijks een rol. Zij mogen dus wel naar school. 
  • Quarantaine na een vakantie in oranje of rode landen is geen geldige reden voor verzuim van leerlingen. Wij zijn in dat geval verplicht om de leerplichtambtenaar in te schakelen.

Nieuwsberichten

13 april

Op 13 april is het coronavirus aangetoond bij een leerling van onze school. Met betreffende leerling gaat het naar omstandigheden goed.

10 april

Op 10 april is het coronavirus aangetoond bij een collega van onze school. Met betreffende collega gaat het naar omstandigheden goed.

5 april

Op 5 april  is het coronavirus aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed.

31 maart

Op 31 maart is het coronavirus aangetoond bij een externe surveillant (van de toetsweek) van onze school.

26 en 27 maart

Op 26 maart is het coronavirus aangetoond bij een personeelslid van onze school.
Op 27 maart is het coronavirus aangetoond bij een leerling van school.
Gelukkig gaat het (naast hoofpijn en keelpijnklachten en/of verhoging) naar omstandigheden goed met beiden.

19 maart

Op 19 maart is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed.

3 maart

Op 3 maart is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed.

25 januari

Op 25 januari is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed.

4 januari

In de kerstvakantie is het coronavirus is aangetoond bij twee collega’s van onze school. Gelukkig gaat het met de beide collega’s naar omstandigheden goed.

17 december

Op 17 december is het coronavirus is aangetoond bij een collega van onze school. Gelukkig gaat het met de collega naar omstandigheden goed.

15 december

Op 15 december is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De arts van het CJG heeft aangegeven dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn op school. De kans op besmetting van uw kind is erg klein.

12 december

Op 12 december is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling om dit moment weer wat beter. De arts van het CJG heeft aangegeven dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn op school. De kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

10 december

Op 10 december is het coronavirus is aangetoond bij twee leerling van onze school. Gelukkig gaat het met beide leerlingen naar omstandigheden goed. De arts van het CJG heeft aangegeven dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn op school. De kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

9 december

Op 9 december is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De arts van het CJG heeft aangegeven dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn op school. De kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

6 december

Op 6 december is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De arts van het CJG heeft aangegeven dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn op school. De kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

22 november

Op 22 november is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed.  De GGD heeft aangegeven dat er op dit moment geen maatregelen nodig zijn op school. Omdat de betreffende leerling niet met klachten in de klas is geweest, is de kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

13 november 2020

Op 13 november is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling goed. De arts van het CJG heeft aangegeven dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn op school. De kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

12 november 2020

Op 12 november is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De arts van het CJG heeft aangegeven dat er op dit moment geen extra maatregelen nodig zijn op school. De kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

6 november 2020

Op 6 november is het coronavirus is aangetoond bij een personeelslid van onze school. Gelukkig gaat het met de collega goed. De GGD heeft aangegeven dat er op dit moment geen maatregelen nodig zijn op school. Omdat de betreffende personeelslid niet met klachten op school is geweest, is de kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

4 november 2020

Op 3 november is het coronavirus is aangetoond bij een leerling en bij een personeelslid van onze school. Er bestaat geen verband tussen deze twee besmettingen. Gelukkig gaat het met beide personen naar omstandigheden goed. De GGD heeft aangegeven dat er op dit moment geen maatregelen nodig zijn op school. Omdat de betreffende leerling en het betreffende personeelslid niet met klachten op school zijn geweest, is de kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

27 oktober 2020

Op 26 oktober is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De GGD heeft aangegeven dat er op dit moment geen maatregelen nodig zijn op school. Omdat de betreffende leerling  niet met klachten op school is geweest, is de kans op besmetting van uw kind erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

26 oktober 2020

Op 22 oktober is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De GGD heeft aangegeven dat er op dit moment geen maatregelen nodig zijn op school. Omdat de betreffende leerling  niet met klachten op school is geweest, is de kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

15 oktober 2020

Vandaag is het coronavirus is aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De GGD heeft aangegeven dat er op dit moment geen maatregelen nodig zijn op school. Omdat de betreffende leerling  niet met klachten op school is geweest, is de kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.

14 oktober 2020

Vandaag is het coronavirus aangetoond bij een leerling van onze school. Gelukkig gaat het met de leerling naar omstandigheden goed. De GGD heeft aangegeven dat er op dit moment geen maatregelen nodig zijn op school. Omdat de betreffende leerling  niet met klachten op school is geweest, is de kans op besmetting van uw kind is erg klein. De school blijft open en leerlingen kunnen gewoon naar school komen.