WIS Collect

Wijze van betalen

Al enkele jaren maakt de school gebruik van het programma WIS Collect voor het innen van de schoolkosten. Via dit programma ontvangt u een mail waarin aangegeven wordt waarvoor u een factuur ontvangt. In die mail is een link verwerkt om in de betaalomgeving te komen. Daar heeft u de mogelijkheid om de factuur via iDEAL (betaalprovider Mollie) te betalen. U kunt de factuur ook bekijken in de betaalomgeving op het webportaal. Helaas is het vanuit dit programma niet mogelijk om de factuur naar beide ouders/verzorgers te mailen. Als de factuur naar de andere ouder of verzorger gestuurd moet worden, wilt u de leerlingenadministratie dan informeren en het andere e-mailadres doorgeven? Zie ook bijgaande instructievideo voor het betalen van de ouderbijdrage.