Schoolpas

Alle leerlingen (waarvoor toestemming is verleend voor gegevensuitwisseling met CODA) hebben de beschikking over een schoolpas die gecombineerd is met een CODA pas.
Voor de leerlingen betekent dit dat op deze pas ook boeken bij CODA geleend kunnen worden. Een apart abonnement hiervoor is dus niet nodig.
Dit geldt ook voor de leerlingen die 18+ zijn en anders een betaald abonnement af zouden moeten sluiten bij CODA.

Op de mediatheek/CODA-pas staat een leerlingenfoto. Deze is gemaakt door de schoolfotograaf. De gemaakte portret- en groepsfoto’s kunnen worden (bij-)besteld. Daarvoor is een brief aan de leerlingen meegegeven over de wijze van nabestellen. Voor vragen over het nabestellen van foto’s kan een e-mailbericht worden gestuurd naar: schoolfotograaf@kpnmail.nl.