Ziekmelden

Wanneer uw zoon of dochter moet verzuimen door bijv. ziekte wilt u dan bellen naar 055 521 30 24. U wordt dan doorgeschakeld naar een keuzemenu.
Ziekmeldingen gaan via optie 1, u wordt dan doorgeschakeld naar een bandje waarop u kunt inspreken dat uw kind ziek is. Graag voornaam, achternaam en klas inspreken.
In de loop van dezelfde dag krijgt u een mail vanuit school waarin staat dat uw kind ziekgemeld blijft staan tot u via een mail uw kind weer beter meldt. In dit bericht staat ook het betreffende email-adres voor betermelding: verzuim@gymnasium-apeldoorn.nl.
Via optie 2 kunt u uiteraard altijd doorverbonden worden met een medewerker, maar die optie is dus niet voor ziekmeldingen.
Indien uw zoon of dochter een toets moet verzuimen dient u voor 12.00 uur een e-mail te sturen naar toetsabsent@gymnasium-apeldoorn.nl
In deze mail moet u vermelden voor welk vak, met de bijbehorende docent, uw zoon of dochter de toets mist, zodat de docent ingelicht kan worden. Via de schoolmail ontvangt uw zoon of dochter de betreffende inhaaldatum en het tijdstip. Onder een “toets” verstaan we alle werken die beoordeeld worden met een cijfer, dus ook een tevoren opgegeven schriftelijke overhoring of een praktische opdracht.
Indien er recht op inhalen is gebeurt dit inhalen in principe op een vrijdagmiddag om 14.50 uur. Een inhaalwerk kan vervolgens niet meer herkanst worden. Voor meer informatie zie ook de pagina Toetsbeleid.
  • Olympiadeschool_Gymnasium Apeldoorn
  • reabordjesA4-5-2018.indd
  • Gymnasium Apeldoorn 2016-2017
  • Prep centre logo_CMYK
  • Gezonde school