Home > Schoolgids > Onze school > Schoolboeken – Leermiddelenfonds (LMF)

Schoolboeken – Leermiddelenfonds (LMF)

De school heeft een intern leermiddelen fonds (LMF), samen met de twee andere AVOO scholen. Dit betekent dat alle leermiddelen, die onder de gratis leermiddelen van de overheid vallen, door het LMF worden gekocht en aan de leerlingen in bruikleen worden gegeven.
Het LMF zorgt voor de correcte samenstelling van het jaarlijkse pakket leermiddelen dat nodig is (boeken, werkboeken, cd’s).
Dit voorkomt dat u een verkeerd boek of foutieve druk van een boek aanschaft.
Bij een wijziging van profiel c.q. vakkenpakket kan de wisseling van boeken snel geregeld worden.
Er wordt geen borg gevraagd voor het pakket. Uiteraard dient er zorgvuldig met de boeken om te worden gegaan. Alle boeken blijven eigendom van de school.

Niet gratis leermiddelen:
Materialen voor de leerling die niet onder de gratis leermiddelen vallen zijn bijvoorbeeld  rekenmachines, atlassen, woordenboeken, agenda’s etc. Indien nodig, kunt u deze artikelen bij een willekeurige leverancier aanschaffen.

Het Leermiddelenfonds is altijd te bereiken via email: LMF@avoo.nl
Op het Edison College zijn we geopend op dinsdag 9.00 uur tot 14.00 uur. Telefoonnummer: 055 – 539 38 63.
Op de KSG (waar ook de leerlingen voor het Gymnasium terecht kunnen) zijn we geopend op donderdag van 9.00 uur tot 14.00 uur. Telefoonnummer op de KSG : 055 – 526 03 83.

Nadere informatie kunt u vinden in de bijlagen.

LMF informatie

Boekenlijst per opleiding 2019-2020