Home > Verhaal > Digitaal management

Digitaal management

Ook de schoolleiding mocht er aan geloven. Daar waar we normaal op school vergaderen zijn we nu deels op school en deels thuis aan het werk. De vergaderingen zijn nu twee maal daags via Microsoft Teams en dit werkt perfect.
Ook wij leren in een korte tijd erg veel nieuwe dingen en je gaat daarnaast automatisch effectiever vergaderen.
Gelukkig hebben we op deze manier ook contact met onze docenten die erg hard aan het werk zijn om online lessen te maken voor hun leerlingen.
Want lesmateriaal is één, elkaar kunnen zien is minstens zo belangrijk.
Wij beseffen dat er in deze tijd veel op de leerlingen en veel op de docenten afkomt: online met je docent, de grote hoeveelheid mails, de whatsapp berichten en ga zo maar door. Wij stroomlijnen een en ander via een dagelijkse nieuwsmail naar leerlingen en ouders.
Blijft dat wij als schoolleiding supertrots zijn op onze leerlingen en docenten die binnen enkele dagen het gehele onderwijssysteem gewijzigd hebben.