Home > Verhaal > Teams

Teams

Opeens krijg je op zondag te horen dat alle leerlingen maandag thuis moeten blijven en dat er op afstand lesgegeven gaat worden. Dan moet er heel wat gebeuren op het gebied van ICT om te zorgen dat dit ook soepel gaat werken. Sinds 1 maart ben ik de gelukkige ICT-coördinator van het Gymnasium Apeldoorn, dus ik mag nu diegene (proberen) te helpen die tegen onvolkomenheden in het systeem aanloopt of wat extra uitleg nodig heeft over bijvoorbeeld It’s Learning of EduTeams. Vaak kan ik helpen, maar soms zet ik ook weer de hulp in van bijvoorbeeld: mijnheer Kral (die voor mij ICT-coördinator is geweest), de andere ICT-coördinatoren binnen de Veluwse Onderwijsgroep, een uitgeverij, het leermiddelenfonds of andere collega’s. Daarnaast ben ik ook nog “gewoon” docent natuurkunde die probeert om zijn leerlingen zo goed mogelijk les/ondersteuning te geven en o.a. zijn 6e klassers naar een diploma te helpen en mentor die probeert zijn mentorleerlingen zo goed mogelijk te begeleiden.

Gelukkig krijg ik ook van mijn twee katten soms nog “hulp” op hun manier.

Ik wens jullie heel veel succes en gezondheid toe. Onze minister-president heeft al tegen ons gezegd: “Let een beetje op elkaar”. Ik wil hieraan toe voegen “Wees een beetje lief voor elkaar.”