Virtuele tour | Bekijk onze school in 360 graden

Sinds kort hebben we een nieuwe virtuele tour door onze school! In eerste instantie bedoeld voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool. Zo kunnen zij toch een beetje sfeer proeven in Coronatijd. Ook voor de huidige leerlingen en ouders is het leuk om Victor en Margot te volgen door alle gebouwen van Gymnasium Apeldoorn. Onderweg kom je filmpjes en informatie tegen, bijvoorbeeld over GFS. Dat staat voor Geo Future School. Future staat voor meedenken over onze toekomst. Geo gaat over de grote vraagstukken die spelen op aarde. Zoals energie, het klimaat, gezonde voeding of rechtvaardigheid. We hebben projecten waarin je leert om zelf op onderzoek uit te gaan en je bewust te worden van maatschappelijke thema’s. Om iets te kunnen betekenen voor de samenleving!