Weet jij al naar welke middelbare school je straks gaat?

Een open dag die veranderd is in online bijeenkomsten. Het is heel jammer maar door de Corona-maatregelen wel logisch. We kunnen ons voorstellen dat het in deze tijd lastig is om een schoolkeuze te maken. Misschien heb je al digitaal kennis gemaakt met onze school op de po-vo avond of via de filmpjes van onze digitale workshopavond of heb je onze pluslessen gevolgd.

Informatiepakket

Twijfel je welke school bij je past of heb je belangrijke vragen voordat je definitief je schoolkeuze gaat maken? We hebben een boekje gemaakt met antwoorden op veelgestelde vragen. Als je in het formulier onderaan deze pagina je naam en adres invult krijg je een informatiepakketje met o.a. het veelgestelde vragen boekje en het nieuwe Gymnasium magazine thuisgestuurd!

Uiterste aanmelddatum nieuwe leerlingen schuift door naar 1 april 2021

De uiterste aanmelddatum voor nieuwe leerlingen in het voortgezet onderwijs wordt verplaatst van 1 maart naar 1 april 2021. Dit betekent dat jullie langer de tijd hebben om je aan te melden bij de school van je keuze. Groep 8 leerkrachten krijgen met dit uitstel extra tijd om jullie schooladvies te onderbouwen; vanwege corona-maatregelen werd dit bemoeilijkt.
Meld je dus aan vóór 1 april 2021!

Individueel gesprek

Als jij of je ouders graag een individueel gesprek willen, dan kan dat natuurlijk ook. Elke woensdagmiddag tot en met 31 maart organiseren we tussen 15.00-17.00 uur een telefonisch spreekuur met Erwin Hudepohl, de afdelingsleider van klas 1&2, via telefoonnummer 06 38121439. Het is ook mogelijk om via e-mail [email protected] een terugbelverzoek in te dienen of een individueel gesprek met de ondersteuningscoördinator aan te vragen.

Wij zijn een school waar je de kans krijgt om je te ontplooien en om jezelf te zijn. Je mag bij ons zijn wie je bent en wij hopen dat je dat ook voelt tijdens al onze (digitale) bijeenkomsten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jullie een goed beeld van de school krijgen!

Vul het formulier onderaan deze pagina in en je krijgt een informatiepakketje met o.a. het veelgestelde vragen boekje en het nieuwe Gymnasium magazine thuisgestuurd!

Informatiepakket

• Vul hieronder je gegevens in om een informatiepakket van het Gymnasium Apeldoorn aan te vragen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.