Open dag

Misschien heb je al kennis gemaakt met onze school op de workshopavond of heb je onze pluslessen gevolgd maar twijfel je toch nog welke school bij je past. Omdat we het belangrijk vinden dat jij een goede schoolkeuze kunt maken, organiseren we ieder jaar een open dag.

Twee leerlingen uit klas 1 en 2 laten de school zien en beantwoorden al jullie vragen. Zo zie je ons hoofdgebouw, het lichtbruine gebouw, de gymzaal en de Binas-tempel. In de Binas-tempel geven we biologie, natuurkunde en scheikunde, vandaar de naam. Ook ontmoet je docenten en kun je in onze lokalen kijken.

Je komt langs verschillende plekken waar je zult ervaren dat we een Geo-Futureschool zijn. We hebben een quiz, we laten je zien waarom er bij wiskunde een poolbiljart gebruikt wordt, je ziet proefjes in de binas-tempel, er wordt gedebatteerd en we laten je een paar projecten zien zoals ‘Terra Nova’ en ‘Water in Apeldoorn’.

Open dag 2023

Woensdag 1 februari 2023 is onze open dag. We kijken ernaar uit om jullie weer op school te ontvangen! Heb je nog vragen? Neem contact op met via [email protected].

Virtuele tour

Wil je online een kijkje nemen in de school? Doe dan de virtuele tour met Margot en Victor