Open dag

Woensdag 1 februari 2023 van 15.00-19.00 uur

Weet jij al naar welke middelbare school je straks gaat? Omdat we het belangrijk vinden dat jij een goede schoolkeuze kunt maken, organiseren we ieder jaar een open dag.

We laten je graag onze school zien en beantwoorden al je vragen. Zo zie je ons hoofdgebouw, het bijgebouw, de gymzaal en de binas-tempel. In de binas-tempel geven we biologie, natuurkunde en scheikunde, vandaar de naam. Je ontmoet onze leerlingen en docenten en je kunt in onze lokalen kijken.

Je komt langs verschillende plekken waar je zult ervaren dat we een Geo Future School zijn. Aan de muur hangt regelmatig een QR-code, scan deze en bekijk het verhaal. Dus vergeet niet je telefoon en oordopjes mee te nemen!

Wat betekent GEO FUTURE SCHOOL?

Geo Future School betekent dat we in veel lessen en buitenschoolse activiteiten aandacht besteden aan grote vraagstukken die op onze aarde spelen. Juist in deze tijd vinden we het belangrijk dat we samen kijken naar de grote uitdagingen waar wij als samenleving voor staan: duurzaamheid, gezondheid,
leefbaarheid, veiligheid en rechtvaardigheid. We laten je een paar van onze projecten zien en je kunt de workshop ‘Geo Future School’ volgen.

We hebben een talendorp, je kunt een workshop Grieks/Latijn volgen en we laten je zien dat wiskunde overal is. We hebben een geografische belevingswereld en creatieve activiteiten. Er wordt gedebatteerd over actuele vraagstukken en onze leerlingen vertellen je over het Groene Chemie Symposium. Als Geo Future School bieden we onderwijs dat midden in de samenleving tot stand komt.

Voorstellingen en workshops

Caesar-tribunaal (interactieve voorstelling)Workshop Grieks/LatijnWorkshop Geo Future School
Hoofdgebouw lokaal 5Hoofdgebouw lokaal 8Dependance lokaal 27
Aanvangstijden:Aanvangstijden:  Aanvangstijden:  
15.30 uur
16.00 uur
16.30 uur
17.15 uur
18.00 uur  
15.30 uur
16.15 uur
17.00 uur
17.45 uur
18.30 uur  
15.30 uur
16.30 uur
17.30 uur
18.30 uur  

Tijdens de open dag besteden we aandacht aan onze goede doelen actie door de verkoop van zelfgemaakte versnaperingen. De inzamelactie staat dit jaar in het teken van speelgoedbank De Schatkist. Lees er meer over en geef jezelf het lekkere weggeefgevoel:

Woensdag 1 februari 2023 van 15.00-19.00 uur is onze open dag.
– Neem je oordopjes en telefoon mee!
– Aanmelden is niet nodig
– Heb je vragen? Neem contact op via [email protected]

Virtuele tour

Wil je alvast online een kijkje nemen in de school? Doe dan de virtuele tour met Margot en Victor