Open dag

Ieder jaar kijken wij met veel plezier uit naar onze open dag en de plus-lessen. Dan komen kinderen uit groep 7 en 8 om hier een kijkje te nemen. Het moment om in gesprek te gaan met onze leerlingen en docenten en ze het hemd van het lijf te vragen. Een moment voor ouders om kennis te maken met onze prachtige school.

• 10 en 11 oktober 2022: voorlichtingsavond groep 8 naar brugklas. Je hoort van je meester of juf op welke dag en welke locatie jouw groep deelneemt. Bekijk hier de presentaties van vorig jaar en de veelgestelde vragen.
  • Elke woensdagmiddag in november 2022 van 14.30-16.30 uur: Doe-middag pluslessen voor groep 8 op Gymnasium Apeldoorn
  • 16 november 2022: Onderwijsmarkt Twello
  • 21 november 2022: Onderwijsmarkt Eerbeek
  • 16 maart 2023: 19.30 uur: informatieavond Gymnasium Apeldoorn. Bekijk hier de presentaties van vorig jaar en de veelgestelde vragen.
  • 3 april 2023: Leerlingen zijn aangemeld bij een VO-school naar keuze
  • Half mei 2023: leerlingen krijgen bericht of ze aangenomen zijn
  • Woensdag 21 juni 2023: Ontvangst nieuwe eersteklassers en ouders, Gymnasium Apeldoorn

Ben je nieuwsgierig naar onze school?
Bekijk dan ons magazine en virtuele tour.