Home > Schoolgids > Onze school > Excelleren

Excelleren

Onze leerlingen mogen laten zien wat ze kunnen. We willen hen stimuleren het uiterste uit zichzelf te halen en trots te zijn op wat ze kunnen.
Als school willen we onze leerlingen de waardering geven die bij deze houding en bijbehorende resultaten hoort.
Dit doen we met positieve berichtgeving naar leerlingen en ouders maar ook door de invoering van het bevorderen en slagen “cum laude”.
Leerlingen die aan door de school opgestelde eisen behorend bij dit predicaat voldoen, krijgen een inlegvel (testimonium) in hun rapport met betreffende omschrijving of een vermelding op het diploma.

De eisen die gesteld worden zijn:

• Gemiddelde van alle cijfers (inclusief extra vakken) op het rapport is minimaal 8,0
  • Op het rapport staat maximaal één 7 en staan geen cijfers lager dan 7
  • Onderdelen met een letterwaardering op de cijferlijst dienen minimaal een V te zijn